JLPower

JL Power Oy on toiminut jo vuodesta 2004 saakka yhteistyössä Digituningin kanssa.


Taustaa Digituningista

Henkilöt Digituningin taustalla ovat aloittaneet työskentelyn autoihin ja optimointeihin liittyen Saksassa vuonna 1997. Alkuun mukana olivat erilaiset lisäohjelmayksiköt. Myöhemmin menetelmien, tietojen ja taitojen kehityttyä mukaan tulivat oikeat optimoinnit sitä mukaa kun saimme hankittua sopivia yhteistyökumppaneita. Toiminta alkoi Saksasta paikallisen yrityksen, Temcar:in myötä vuonna 1998. Myöhemmin toiminta siirtyi Suomeen ja Norjaan palvelemaan paikallisten autoilijoiden tarpeita.

Itse Digituning.com on perustettu vuonna 2004. Sen myötä ovat myös erilliset toimipisteemme saaneet yhteisen toimintakonseptin moottori-ohjelmointeihin liittyen. Nykyään toimipisteitä on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Vuoden 2005 puolivälissä toimimme jo yli 20:llä paikkakunnalla, yhteistyökumppanit mukaan lukien.


Ohjelmistot

Kaikki ohjelmamme tulevat saksalaisilta yhteistyökumppaneiltamme.
Suorien Saksan kontaktiemme ansiosta meillä on aina uusin laitteisto ja siihen liittyvä ammattitaito käytettävissämme. Tulevista uutuuksista ja päivityksistä saamme tiedon ilman viiveitä. Siksi saamme parhaat välineet käyttöömme heti ensimmäisten joukossa. Emme ole yksittäisen ohjelmantoimittajan laitetarjonnasta riippuvaisia, kuten heidän jälleenmyyjänsä, vaan ostamme laitteet itse suoraan valmistajilta tai heidän valtuuttamiltaan jälleenmyyjiltä.